Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мінфін опрацює питання фінансування освіти і науки

Міністерству фінансів разом з МОН, Національною академією наук та національними галузевими академіями наук доручено опрацювати питання щодо збільшення обсягу видатків на підготовку робітничих кадрів та здійснення наукових досліджень Національною та галузевими академіями наук України. Відповідне доручення, за повідомленням прес-служби МОН, було надане за наслідками урядової наради, що відбулась за участі віце-прем’єр-міністра В’ячеслава Кириленка та міністра освіти Лілії Гриневич, інформує освітній портал.

Зокрема, повідомляється, що МОН разом з Мінфіном, Мінекономрозвитку, Мінсоцполітики, інших заінтересованих органів влади проведе нараду з питань формування замовлення на підготовку робітничих кадрів у професійно-технічних навчальних закладах на 2016/2017 навчальний рік та удосконалення механізму фінансування професійно-технічної освіти.

Також МОН разом з Національною академією наук, національними галузевими академіями наук України опрацюють питання щодо перегляду строків здійснення оптимізації мережі наукових установ, закладів, організацій та чисельності їх працівників.

Узгодженні пропозиції відомств щодо внесення змін до закону «Про Державний бюджет України на 2016 рік» мають бути подані Кабінету Міністрів до 27 квітня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ