Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мінінфраструктури підтвердило, що Ryanair заходить в Україну

Мінінфраструктури (МІУ) підтвердило, що учасником наміченої на 15 березня прес-конференції лоукостера в Києві буде Ryanair. Про те, що це буде саме цей ірландський перевізник на ринку припускали давно, однак це перший раз, коли в МІУ офіційно назвали авіакомпанію. Повідомляє сайт Центр транспортних стратегій.

"Так, це Ryanair. Приходьте на прес-конференцію", - анонсував міністр Володимир Омелян. О 10 годині захід за участю комерційного директора Ryanair Девіда О'Брайана почнеться в Києві в будівлі МІУ, а о 14:00 спілкування з журналістами продовжиться у Львові.

Раніше міністр уникав згадки назви перевізника, який незабаром повинен зайти в Україну, ставши тут гучним авіаційною подією. Омелян обгрунтовував це вимогою про конфіденційність. У лютому міністр стверджував, що новий лоукостер вже восени почне польоти зі Львова до ЄС.

Відзначимо, що перший заступник міністра інфраструктури Євген Кравцов в грудні 2016 року також ще говорив про конфіденційність переговорів, але з ясним прямим натяком: "Дані переговори конфіденційні на вимогу Ryanair".

Відзначимо, що сьогодні стало відомо, що німецька авіакомпанія відкриває рейси з США в Україну (з пересадками), а Wizz Air запустить відразу чотири нові маршрути з Києва та Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ