Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міністерство інфраструктури відібрало 5 найкращих кандидатів на посаду керівника Укрпошти

Міністерство інфраструктури відібрало 5 кращих кандидатів на посаду керівника Укрпошти. Всього на конкурс подало заяви 20 кандидатів. За результатами розгляду пакетів документів комісія визначила, що лише 14 кандидатів відповідають кваліфікаційним вимогам. Повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури.

22 жовтня відбулось засідання постійно діючої Комісії Міністерства інфраструктури України для проведення конкурсного відбору керівників держпідприємств, на якому розглядались документи та пропозиції з управління підприємством учасників конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта».

Комісія заслухала презентації цих учасників і шляхом голосування визначила 5 кандидатів, чиї конкурсні пропозиції було визнано найкращими. Ними стали Єршов Артемій Михайлович, Нікітін Дмитро Миколайович, Відас Даніелюс, Білоус Тетяна Іванівна та Ткачук Ігор Віталійович.

З огляду на те, що УДППЗ «Укрпошта» – особливо важливе для економіки підприємство, за вимогами конкурсу кадрова комісія Міністерства інфраструктури після відбору подає найкращі кандидатури комітету з призначення Мінекономрозвитку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ