Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міністр молоді та спорту поїхав до Буська

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов разом із керівництвом Буського району обговорив можливості реконструкції дитячо-юнацької спортивної школи району, зокрема відновлення басейну, а також обладнання місцевого стадіону новими сучасними легкоатлетичними доріжками. Про це йшлося під час відвідування Буська в рамках робочої поїздки Міністра на Львівщину, - повідомив Урядовий портал.

Разом із народним депутатом Михайлом Бондарем, Ігор Жданов поспілкувався із представниками спортивної спільноти, а також чемпіоном Паралімпіади у фехтуванні на візках Антоном Дацко.

"Прагнемо, щоб загальнонаціональна програма відродження спортивної інфраструктури через Державний фонд реконструкції і розвитку, яку ініціювало Мінмолодьспорту, дійшла і до таких райцентрів, як Буськ. Тут є над чим працювати, а Буську є ким пишатися. Гордість Бущини - паралімпійські чемпіони Ріо-2016 Антон Дацко (фехтування на візках) та Віктор Дідух (настільний теніс), який є, до речі, тренером цієї школи", - зазначив Міністр.

Окрім того, очільник спортивного відомства ознайомився із ходом ремонтних робіт приміщення майбутньої Академії настільного тенісу Віктора Дідуха та оцінив якість монтажу сучасного спортивного майданчика в Андріївці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ