Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міністр оборони України взяв участь у 12-му "Київському безпековому форумі"

11 квітня Міністр оборони України Степан Полторак взяв участь у 12-му ʺКиївському безпековому форуміʺ. Про це повідомила прес-служба МОУ.
Міністр оборони України взяв участь у 12-му "Київському безпековому форумі"

Під час свого виступу Міністр оборони України наголосив на незворотності реформ, які тривають у відомстві та секторі безпеки та оборони у цілому.

ʺЗа всю історію незалежної України, ми декілька разів робили спроби реформувати  сектор безпеки та оборони. І не мали змоги завершити їх. Сьогодні ситуація кардинально змінилася. Все що ми плануємо - одразу випробовуємо у бою.  При таких загрозах, коли Російська Федерація продовжує тиск у Азовському морі і випробувала там порядок дій, жодного сумніву не маю, що потім подібна тактика дій буде і в Балтійському, і в інших морях, і по відношенню до інших країн світуʺ, – підкреслив Степан Полторак.

За словами глави оборонного відомства Україна має реагувати на подібні загрози і робити все необхідне, щоб забезпечити безпеку нашої держави.

ʺНайголовніше - незмінність курсу, який визначено Конституцією України – вступ до НАТО. Клуб, який забезпечує безпеку всім країнам, які знаходяться в складі Північноатлантичного Альянсу. Однак, не все залежить від України і на це потрібна політична воля наших партнерів. І не менш важливо, для цього потрібно пам’ятати історію і робити з неї висновки, здійснювати  співпрацю з усіма європейськими країнами  у питаннях безпеки якомога конструктивноʺ, – наголосив Міністр оборони України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ