Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міністр оборони відвідав навчальні центри Національної академії сухопутних військ

1/3
Сьогодні, 17 вересня, в рамках робочої поїздки на Львівщину, Міністр оборони України Андрій Таран разом з Головнокомандувачем Збройних Сил України генерал-полковником Русланом Хомчаком відвідали навчальні центри Національної академії сухопутних військ. Зокрема, вони побували у 184-му навчальному центрі й Міжнародному центрі миротворчості та безпеки. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства.

В ході візиту Андрій Таран проінспектував роботи з вдосконалення навчально-матеріальної бази та соціально-побутової інфраструктури навчальних центрів.

Він також перевірив організацію підготовки військовослужбовців та підрозділів, поспілкувався із солдатами та сержантами, їх викладачами та інструкторами.

Розбудова спроможностей 184-го навчального центру та Міжнародного центру миротворчості та безпеки, як і процес підготовки особового складу, що відбувається на їх базі, не припиняється. За останні роки в центрах створено низку нових, вкрай необхідних навчальних підрозділів, які оснащені сучасним обладнанням та необхідними зразками озброєння та військової техніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ