Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мінрегіон постійно відслідковуватиме ситуацію з газопостачанням у Генічеську

Створено координаційний центр, який проводитиме моніторинг ситуації в Генічеську. Відповідне розпорядження підписав Віце-прем’єр-міністр України — Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко. Про це повідомили в Мінрегіонбуді.

«Центр розв’язуватиме невідкладні проблеми життєзабезпечення населення міста, зокрема, забезпечення стабільного газопостачання об’єктів соціальної інфраструктури  та споживачів», — пояснив Геннадій Зубко.

Очолив центр заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк. До його складу увійшли представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Міністерства соціальної політики України, НАК «Нафтогаз України», ПАТ «Укртрансгаз» та Херсонської обласної державної адміністрації.

Як повідомлялось, 2 січня у місті Генічеськ через різке зниження температури повітря зменшився тиск на комунальному газопроводі. У результаті в абонентів у двох п’ятиповерхівках не працювало газове автономне опалення.

Відповідно, дві газорозподільні станції Харківтрансгазу були переведені з автоматичного на ручне керування. Станом на 06:00 3 січня газопостачання в багатоповерхівках відновлено. Наразі залишаються проблеми з газопостачанням 400 абонентів приватного сектору.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ