Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Міськраді бракує 15 млн грн для супроводу позики Світового банку на програму «Вода» та 500 тис. дол. США на виплату першого платежу по кредиту

Міській раді бракує 15 млн грн для супроводу позики Світового банку на програму «Вода», — повідомив 27 червня на прес-конференції перший заступник міського голови Микола Одуха. За його словами, на разі в міському бюджету є лише 10 з 25 млн грн, які потрібні на супровідні роботи за позикою, а також сплату ПДВ. Отож, сьогодні зустрічаючись з представниками Світового банку, міський голова хоче домовитися про відтермінування реалізації позики. Як заявив Микола Одуха, міськрада так само хоче, щоб Світовий банк відтермінував сплату кредиту Світового банку. Перший платіж по кредиту в сумі 0,5 млн. дол. США треба здійснити вже 15 жовтня 2006 року.
«В бюджеті нема коштів на сплату кредиту Світового банку, тому ми сподіваємося домовитися про продовження термінів. Якщо ж це зробити не вдасться, то доведеться вишукувати гроші і здійснювати проплату», — зазначив Микола Одуха.
За словами заступника міського голови, представники Світового банку, які зараз перебувають у Львові, поінформовані з переліком питань, які збирається піднімати львівська влада. Щоправда наразі про свою позицію вони не заявляли, так само як і не говорили, чи задоволені реалізацією позики.
 Нагадаємо, позику Світового банку на програму водозабезпечення Львів має освоїти до 31 грудня 2006 року, а платежі за позикою виплачуються вже з жовтня. Розмір позики близько 12 млн дол. США.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ