Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Міськвиконком впевнений, що аеропорт передадуть Львову

Більшість членів міськвиконкому вирішили сьогодні внести доповнення до рішення виконавчого комітету від 14 вересня про утворення комісії з питань передачі цілісного майнового комплексу ДП МА „Львів”. Було вирішено залучити до складу комісії кількох депутатів ЛМР.
Не зважаючи на те, що питання знаходиться на розгляді в Конституційному суді, члени міськвиконкому висловили впевненість, що це питання буде вирішено позитивно для Львова. Зокрема перший заступник міського голови Олег Синютка сказав про правильність рішення Президента і про потребу пройти всі необхідні експертизи, щоби не було підстав визнання рішення про передачу аеропорта недійсним. Водночас лише один член міськвиконкому утримався під час голосування за фактичне продовження роботи комісії щодо передачі аеропорта.
Нагадаємо, що розпорядженням КМУ цілісний майновий комплекс аеропорту „Львів” було передано у власність територіальної громади Львова. 8 жовтня рішенням виконкому ЛМР було створено ЛКП „Міжнародний аеропорт Львів”. Того ж дня вийшов Указ Президента, який призупинив рішення КМУ. Президент мотивував свій указ тим, що виведення злітної смуги аеропорту з підпорядкування Міністерства оборони знижує боєздатність української армії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ