Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Містобуди у Львові буде видавати управління архітектури та урбаністики ЛМР

Львівська міська рада прийняла ухвалу відповідно до якої управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування визначено спеціально уповноваженим органом містобудування та архітектури у Львові.

За дане рішення проголосувало 49 депутатів ЛМР.

Ухвалою також внесено зміни до розподілу повноважень між виконавчими органами міської ради. Зокрема, до повноважень управління архітектури та урбаністики передано надання, зміну та скасування містобудівних умов та обмежень на проєктування об’єктів будівництва, у тому числі в межах історичного ареалу Львова.

Крім того, управлінню надано право видавати, змінювати та скасовувати будівельні паспорти забудови земельних ділянок на індивідуальне будівництво.

Ухвалою також затверджено перелік осіб управління, уповноважених на роботу в Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва.

Головному архітектору Львова надано право підпису містобудівних умов та обмежень електронним цифровим підписом від імені уповноваженого органу місцевого самоврядування.

Ухвалою також внесено відповідні зміни до переліку адміністративних послуг у сфері містобудування та архітектури.

Таким чином, управління архітектури та урбаністики отримало статус єдиного уповноваженого органу у сфері містобудування та архітектури у Львові. Це має спростити процедури у цій сфері для мешканців міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ