Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

МКП „Львівтеплоенерго” з 15 по 28 травня 2006 року припиняє подачу гарячої води деяким споживачам у зв’язку з гідравлічним випробуванням теплових мереж

МКП „Львівтеплоенерго” з 15 по 28 травня 2006 року припиняє подачу гарячої води деяким споживачам у зв’язку з  гідравлічним випробуванням теплових мереж. Про це  «Гал-info» повідомила прес-секретар ЛМКП „Львівтеплоенерго” Оксана Гнатишин.
За її словами, в зв’язку з випробовуванням теплових мереж ТЕЦ на щільність  підвищеним тиском теплоносія, з 15-го по 28 травня 2006 року буде припинено подачу гарячої води в усі будинки Сихівського району міста,  Франківському району в будинки на вул. В. Великого, Науковій, Симоненка, Княгині Ольги, Пулюя, Лазаренка, Костелівки, Моршинській, в  Личаківському районі в будинки на вул. Китайській, Ярошинської, Шафарика, Дж. Вашингтона, Лисиницькій і Пасічній (непарні номери 71 і більше, а також парні номери 88 і більше).
Як пояснила Оксана Гнатишин, такі випробування теплових мереж на щільність проводяться щорічно після закінчення опалювального сезону і є необхідними для підготовки теплових мереж до безперебійної роботи в наступний опалювальний період. Під час випробування виявляються приховані дефекти в обладнанні, що дає можливість ліквідувати прориви на теплотрасах протягом міжопалювального періоду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ