Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Мобілізованих третьої хвиля демобілізують у вересні, - військовий комісар

Мобілізованих третьої хвиля демобілізують у вересні. Про це сьогодні, 11 серпня, в ексклюзивному інтерв’ю Гал-інфо повідомив львівський обласний військовий комісар, полковник Микола Садовський.

«Усі демобілізовані з Львівської області стоять у нас на обліку. Вони до нас приходять, ми їм пояснюємо усі наші можливості щодо надання їм допомоги. У нас діє єдине вікно, якщо комусь потрібна медична чи психологічна допомога, працевлаштування, - все це ми пояснюємо і допомагаємо. Проблем у нас із цим немає. Ми оформляємо їм посвідчення учасників бойових дій, якщо вони з тих чи інших причин не отримали його в частині», - сказав Микола Садовський.

Заступник львівського обласного військового комісара по роботі з особовим складом підполковник Борис Андрєєв також додав, що спільно з Львівською ОДА, службами соціального захисту, з кожним демобілізованим налагоджений зв'язок.

«За кожним демобілізованим закріпляється людина, яка його супроводжує. Мінімум раз в тиждень ця людина приходять, щоб дізнатися про проблеми демобілізованого та допомогти їх вирішити. Ці люди не залишені напризволяще, ми активно з ними працюємо», - сказав він.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ