Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодь Дрогобицького району навчали створювати молодіжні центри

Львівський обласний молодіжний центр у межах проєкту симуляційної гри «Червоні лінії» у вівторок, 16 листопада, у Дрогобичі навчав місцеву молодь, як створювати молодіжні центри.
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Як розповів директор Львівського обласного молодіжного центру Василь Шатрук, захід «Червоні лінії» охопив молодь всього Дрогобицького району.

«Основна мета симуляційної гри «Червоні лінії» - окреслити проблеми створення молодіжних центрів у сучасних українських реаліях.  Умови гри дозволяють гравцям об’єднуватися в групи (молодь, влада, бізнес, громада), вчитися домовлятися, знаходити компромісні рішення, дебатувати та комунікувати. Важливо, що учасники гри отримують рольове завдання і мають відповідати певному стилю життя, світогляду, зацікавленням та потребам своїх героїв.

Завдяки проєкту ми вивчили інтереси, потреби, прагнення молоді Дрогобицького району і надали практичні рекомендації створення молодіжних центрів у громадах.

Плануємо провести такі навчання у всіх районах Львівщини», - розповів Василь Шатрук.

Проєкт реалізовано Львівським обласним молодіжним центром у межах співпраці з Офісом Ради Європи в Україні в рамках проєкту «Молодь за демократію в Україні» за партнерської підтримки Дрогобицької міської ради, Трускавецької міської ради, Бориславської міської ради, Східницької селищної ради, Меденицької селищної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ