Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МОН проти звільнення методистів-дошкільників

Міністерство освіти і науки вважає, що без спеціалістів з дошкільної освіти органів управління освітою та методистів з дошкільної освіти науково-методичних центрів, повноцінне функціонування дитячих садків є неможливим. Повідомляє Гал-інфо з посиланням на Освітній портал.

Про це йдеться у листі відомства до регіональних департаментів освіти і науки, у відповідь на інформацію з регіонів щодо скорочення відповідних посад.

«Ці працівники забезпечують дотримання вимог Закону України "Про дошкільну освіту", інших нормативно-правових актів у галузі дошкільної освіти. Без постійного науково-методичного та професійного супроводу діяльності дошкільних навчальних закладів неможливе їх повноцінне функціонування», - наголошують у Міністерстві освіти і науки.

«З огляду на важливість та значущість роботи спеціалістів (методистів) з питань дошкільної освіти вважаємо неприпустимим скорочення зазначених посад при формуванні штатних розписів обласних, районних, міських органів управління освітою», - зазначили у відомстві, звертаючись до регіональних департаментів освіти і науки.

http://osvita.ua/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ