Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МОН запрошує до обговорення проєктів майбутніх підручників

Міністерство освіти пропонує освітянам, представникам освітніх організацій та батькам ознайомитися з фрагментами електронних версій підручників для 4 та 8 класів та висловити свої зауваження і пропозиції щодо їх змістового наповнення.

Метою обговорення електронних версій підручників є створення передумов підвищення якості навчальної літератури. Про це повідомляє портал Освіта.ua.

У Міністерстві освіти зазначають, що під час обговорення всі бажаючі зможуть висловити пропозиції щодо змістового наповнення підручників, їх сучасності, відповідності запитам учнів, віковим особливостям, дизайнерського оформлення тощо.

Узагальнені результати обговорення будуть передані видавництвам і авторам підручників для врахування під час їх доопрацювання.

Висловити зауваження і пропозиції до кожної електронної версії підручника можна в електронній бібліотеці Інституту модернізації змісту освіти.

У Міністерстві освіти висловили сподівання, що співпраця відомства з педагогічною спільнотою й громадськістю виявиться міцним підгрунтям поліпшення якості шкільної освіти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ