Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

Monobank неприємно вразив клієнтів ввівши нову комісію

Монобанк фактично зруйнував умови надання популярної серед своїх клієнтів послуги "Оплата частинами", яка дозволяла розбивати платежі без переплати.

Як стало відомо Гал-інфо, для купівель оформлених після 13 травня 2022 року, в Монобанку ввели додаткову комісію при списанні платежів в рахунок кредитних коштів.

В тарифах оприлюднених банком зазначено, що нові умови оплати щомісячного платежу за послугами "Розстрочка, Покупка частинами" розповсюджуються на Кредитні договори, укладені з 13.05.2022 року. Відтепер списання щомісячних платежів користування послугою відбуватиметься:

- Безкоштовно в рахунок власних коштів
- 4% від суми в рахунок кредитних коштів

Варто зазначити, що в банку також не існує можливості змінити джерело списання платежів з "чорної картки" на "білу" де клієнти зазвичай тримають власні кошти, використовуючи чорну саме як кредитну.

Клієнти банку зазначають, що при оформленні покупок за допомогою цієї колись популярної послуги, про додаткову комісію жодних повідомлень в банківському додатку не відображається. І взнати про нововведення можна лише спеціально вивчаючи тарифи.

"Ви можете переглянути умови в меню "Кредити" - значок "i" у правому верхньому кутку", - зазначають в підтримці банку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ