Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Монументу на Стрийській дали час до 24 серпня?

Завтра, 6 липня, у Львівській міській раді заплановано провести чергове засідання робочої групи з вирішення питання подальшого розміщення у Львові Монументу слави, що на вул. Стрийська. Про це на Фейсбуці повідомив користувач Олег Окопський.
Фото - Гал-інфо.

«Безперечно, представниками патріотичних середовищ цей монумент буде знесений. Але все ж даємо шанс міській владі не провокувати масові заворушення та сутички та в цивілізований спосіб демонтувати цю ганебну радянську «балду», розміщену біля Академії сухопутних військ. Свою думку з цього приводу на попередньому засіданні зокрема висловила пані Люба Смага - одна з ініціаторів демонтажу, яка є матір'ю Воїна АТО, а її покійний чоловік був одним із організаторів демонтажу пам'ятника лєніну у Львові. Війна проти ворожої ідеології триває! І ми обов'язково переможемо!», - написав він.

В коментарі Гал-інфо депутат Львівської міської ради, керівник міжфракційної групи з питань АТО Віталій Свінціцький зазначив, що громадськість у цьому питанні налаштована рішуче.

«Громадськість налаштована рішуче, і якщо пам’ятник не демонтують до 24 серпня, то люди готові власними силами провести демонтаж», - сказав Віталій Свінціцький.

Нагадаємо, 17 травня міський  голова Львова видав розпорядження про створення робочої групи для розгляду пропозицій і вирішення питання експонування пам’ятника Монумент слави.

Як повідомляло Гал-інфо, 2 червня невідомі особи облили червоною фарбою усі елементи Монументу слави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ