Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мозаїку з вул. Б. Хмельницького передадуть на облаштування клумб

Відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР «Про передачу мозаїки», ЛКП «Львівавтодор» передасть 7 м2 мозаїки, отриманої при ремонтні вул. Б. Хмельницького, для облаштування клумб біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ, у межах парку «Замарстинівський».

«На підставі листа ЛКП “Зелений Львів“ пропонуємо, щоб ЛКП “Львівавтодор“ безоплатно передав ЛКП “Зелений Львів“ 7 м2 мозаїки, отриманої при реконструкції вул. Б. Хмельницького (від вул. Промислової до вул. В. Липинського), яка складується на території очисних споруд ЛМКП “Львівводоканал“, для виконання робіт з ремонту клумб перед входом до церкви Різдва Пресвятої Богородиці Православної церкви України, у межах парку «Замарстинівський», - доповів Іван Матківський, в.о. директора департаменту інженерного господарства ЛМР.

Як нагадала Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, вся бруківка, яка демонтується з вулиць міста, обліковується і передається на склади на зберігання. Якщо ж планують її використати при мощенні доріг чи інших об’єктів, то передача відбувається виключно згідно з рішенням виконавчого комітету чи ухвалою сесії Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ