Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Муженко зустрівся з головою Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні

Сьогодні, 13 листопада у Києві відбулася протокольна зустріч начальника Генерального штабу — Головнокомандувача Збройних Сил України генерала армії України Віктора Муженка із Головою Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Послом Ертурулом Апаканом. Про це йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ.

Сторони детально обговорили ситуацію, яка склалася в районі проведення операції Об’єднаних сил. 

Начальник Генерального штабу наголосив, що Збройні Сили України дотримуються положень Мінських домовленостей та докладають усіх зусиль щодо зниження рівня напруженості в районі проведення ООС.

Також генерал армії України Віктор Муженко привітав призначеного на посаду нового першого заступника Голови Місії пана Марка Етерінгтона. Пан Марк Етерінгтон має солідний досвід роботи в Косово, Іраку та Афганістані, що сприятиме виконанню завдань на новій посаді.

Очільник Генерального штабу подякував пану Ертурулу Апакану за ту важливу роботу, яку виконує Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні.

На завершення візиту делегація ОБСЄ відвідала Залу пам’яті захисників України, що на території Міністерства оборони України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ