Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Музичний редактор найпопулярнішої радіостанції звернувся з проханням до виконавців

Андрій Великий, музичний редактор найпопулярнішої радіостанції Львівщини "Львівська хвиля", у своєму фейсбуці оприлюднив звернення до виконавців та авторів пісень.
Ведучий на радіо "Львівська хвиля" Андрій Великий

Він зазначив, що як музичний редактор радіостанції хоче подякувати усім виконавцям які в такий складний час продовжують творити музичний контент з відповідним переможним настроєм. Хоч часом із сумним присмаком...

"Радіо Львівська Хвиля ні дня не припиняло мовлення - з першого дня війни у нас щоденний інформаційний марафон і з відповідним патріотичним музичним наповненням. Але все ж маємо прохання. 

По-перше, побільше мажорності в піснях, а по-друге (і це дуже важливо) уникайте у своїх треках сирен, вибухів та пострілів. Адже це тупо вирубує слухача, а деякі дітки починають істерично плакати. По-третє, все ж варто обійтися без нецензурної лайки. Бо, ми самі починаємо "запікувати" і виходить не завжди влучно і гарно.

Ще раз дякую за вашу творчу роботу в такий тривожний час!", - додав Андрій Великий.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, радіо "Львівська Хвиля" – найпопулярніша радіостанція серед львів’ян та мешканців області.Такі дані навів Київський міжнародний інститут соціології.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ