Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

“Ми на цій землі гості і немає людей безсмертних”, - Андрій Сіданич

Сьогодні, перед пленарним засіданням Львівської міської ради відбулось церемонія поховання військовослужбовців Володимира Левицького та Ярослава Мельника, які загинули на фронті.
Капелан ЛМР Андрій Сіданич

"Особисто знав одного з воїнів. Тоді в Гарнізонному храмі два роки тому  вінчали Левицького Володимира. Та коли ти молишся і знаєш, що на жаль вже цієї людини немає, це вчергове пригадує нам про те що ми на цій землі гості і немає людей безсмертних, є безсмертні душі”, - промовив на сесії Львівської міської ради капелан Андрій Сіданич.

Також, отець Андрій подякував робочій групі, яка працює над меморіалом пам'яті наших захисників та запросив до молитви.

Зазначимо, що з 2010 року  кожне пленарне засідання Львівської міської ради завжди починають з молитви, як нагадуванням про те, що депутати та посадовці працюють і дбають про людей, які живуть у цьому місті.

Нагадаємо, Андрій Сіданич розпочав служіння капеланом Львівської міської ради 28 вересня 2023 року. Він є священнослужителем львівського Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла УГКЦ.  

До цього капеланом Львівської міської ради був отець Павло Дроздяк, який служив там впродовж 11 років. З вересня цього року отець Павло служить для української діаспори у єпархії Святого Миколая Української католицької церкви у Чикаго (США).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ