Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайла Цимбалюка представили особовому складу УМВС у Львівській області

Сьогодні відбулося представлення нового начальника УМВС України у Львівській області Михайла Цимбалюка. На представленні були присутні заступник міністра внутрішніх справ Микола Куп’янський, колишній начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов, голова Львівської ОДА Петро Олійник, перший заступник голови Львівської облради Микола Горинь та міський голова Львова Андрій Садовий.
Присутні на церемонії також висловили свою подяку та підтримку Віталію Максимову, а також побажали удачі на новій посаді новопризначеному начальнику УМВС у Львівській області Михайлу Цимбалюку.
Михайло Михайлович Цимбалюк — 1964 р. н., генерал-майор міліції. У 1988 році закінчив Тернопільський державний педагогічний інститут. У 1998 закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю «юрист». Із 26 липня 1999 року — член-кореспондент Міжнародної кадрової академії (член Європейської мережі ЮНЕСКО). У жовтні 2001 року закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «правознавство» та здобув кваліфікацію магістра. Нагороджений відзнакою МВС України «Хрест Слави», нагрудними знаками «За відзнаку в службі» І-го та ІІ-го ступенів, почесним знаком МВС України, медалями та відзнаками Святої Церкви. До призначення у травні 2002 року начальником управління МВС України в Рівенській області працював на посадах начальника автогосподарства, начальником Державтоінспекції, заступником начальника УМВС України в Тернопільській області. 2004-й – призначений головою Тернопільської ОДА. До сьогодні працював на посаді начальника департаменту кримінальної міліції у справах неповнолітніх МВС України.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ