Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Михайло Кожушко висловив сподівання, що Жовківщина відновить свої сільськогосподарські традиції і стане найуспішнішим районом в області

16 лютого 2006 року перший заступник голови Жовківської райдержадміністрації Михайло Козак провів нараду за участю начальників управлінь сільського господарства і продовольства Львівської ОДА Михайла Кожушка та Жовківської РДА Л. Марцішаускене, заступника директора ВАТ „Радехівський цукровий завод“ Ю. Однорога, а також сільських, селищних, міських голів, керівників господарств та фермерів — про це «Гал-info» повідомили у Жовківській РДА.
 У своїй доповіді начальник управління агропромислового розвитку Жовківської РДА підсумувала розвиток АПК району за 2005 рік та ознайомила присутніх з основними напрямками розвитку на 2006 рік. Про соціальний розвиток сіл району у 2005 році та перспективи села на 2006 рік розповів заступник голови Жовківської райдержадміністрації Є. Маїк, який висвітлив проблеми соціальної сфери села та шляхи їх вирішення.
Михайло Кожушко у своєму виступі охарактеризував перспективи розвитку села, ознайомив з програмами, які повинні допомогти господарствам стати на ноги і висловив сподівання, що Жовківщина відновить свої сільськогосподарські традиції і стане найуспішнішим районом в області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ