Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Сендак зрадів, що Львовом керуватиме не „пацан”

Голова Львівської облради Михайло Сендак привітав Василя Куйбіду з обранням кандидатом на міського голову Львова від блоку „Наша Україна”. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.
„Таким містом, як Львів, не може керувати „пацан”, тому я з радістю зустрів звістку про обрання Василя Куйбіди кандидатом на міського голову Львова від блоку „Наша Україна”, - заявив голова обласної ради Михайло Сендак. - Звичайно, що я як голова найвищого представницького органу Львівщини не можу бути осторонь виборів міського голови. Львів є потужним інтелектуальним центром, європейським містом, столицею Західної України, а не експериментальним майданчиком для політтехнологів та демагогів. За Василем Куйбідою - серйозний життєвий та управлінський досвід, потужні зв’язки у Києві та Європі, серйозна ідеологічна партія. Він - справжній українець, людина Президента Ющенка. Мені дивно, що голова ЛОДА Петро Олійник, попри здоровий глузд, так активно лобіював пана Садового. Він непоганий лідер „Самопомочі”, але цього замало, щоб стати міським головою Львова".
„Голова львівського НСНУ та голова облдержадміністрації не виявив у цій ситуації мудрості й далекоглядності. Замість того, щоб бути об’єктивним та дипломатичним, він кинувся, мов з головою в ополонку, лобіювати Андрія Садового. І програв. У черговий раз. Цікаво, що він тепер буде говорити Президентові Ющенку?” — заявив Михайло Сендак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ