Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Микола Гладюк знову не з’явився на судове засідання і просить закрити справу

Сьогодні, 1-го листопада, у Залізничному суді міста Львова мали розглянути справу щодо затримання начальника карного розшуку Львівщини за водіння у нетверезому стані. Проте Микола Гладюк і його адвокат на засідання не з’явилися. Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Крім того, захист Миколи Гладюка у своєму клопотанні просить закрити провадження у цій справі, оскільки жодного складу злочину у його діях не було. 

"7 вересня цього року керівник карного розшуку повертався після переатестації із Києва, але за кермом він не перебував і п’яним точно не був", - зазначив суддя Залізничного району, зачитуючи клопотання захисту Гладюка.

Керівник карного розшуку Львівщини сказав, що живе у дитсадку і не з’явився на суд

Водночас, сам обвинувачений і його адвокат на суд не з’явилися. У клопотанні вони зазначили, що їм не сказали про дату судового засідання. 

Відтак, суддя вирішив перенести дату засідання на 7 листопада, а сторони ще раз отримають повістки у суд.

Нагадаємо, що керівника карного розшуку Львівщини Миколу Гладюка 7 вересня затримали патрульні Львова за водіння у нетверезому стані.  Згодом в Інтернет-мережі з’явилося відео, на якому зафіксовано момент затримання Гладюка. Додамо, що правоохоронець заперечує, що керував автомобілем напідпитку. Однак невдовзі слова патрульних підтвердила керівник Нацполіції України Хатія Деканоїдзе. 

032.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ