Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Микичак каже, що не відкликатиме рішення про об'єднання двох дитячих лікарень

Директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Ірина Микичак вважає, що рішення про об'єднання Львівської обласної дитячої клінічної лікарні "Охмадит" із Західним спеціалізованим дитячим медичним центром є правильним. Про це вона заявила сьогодні, 10 жовтня, під час засідання Комісії з питань охорони здоров'я Громадської ради при Львівській ОДА, передає кореспондент Гал-інфо.

Сьогодні відбулося засідання Комісії з питань охорони здоров'я Громадської ради при Львівській ОДА на якому розглядали об'єднання Львівської обласної дитячої клінічної лікарні "Охмадит" із Західним спеціалізованим дитячим медичним центром. 

На засідання прийшли активісти, які повідомили, що голова Львівської ОДА Маркіян Мальський повідомив на Facebook, що "відкликаю проєкт рішення "Про удосконалення надання медичної допомоги дитячому населенню у Львівській області".

"Шановні колеги, враховуючи суспільну важливість та невідповідність інформації щодо можливої ліквідації КЗ ЛОР "ОХМАТДИТ" відкликаю проєкт рішення "Про удосконалення надання медичної допомоги дитячому населенню у Львівській області". Закликаю експертне середовище до широкої дискусії з цього питання для вироблення спільної та чіткої позиції", - написав Мальський.

Натомість Ірина Микичак заявила, що вважає рішення про об'єднання двох лікарень вірним.

"Я вважаю, що це правильне і юридично обґрунтоване рішення. Звернення департаменту до депутатів я не відкликала і не буду", - заявила вона. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ