Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Минулого року на дорогах Львівщини загинуло 246 людей

Протягом 2017 року внаслідок ДТП на дорогах у Львівській області загинуло 246 людей. Про це сьогодні, 23 квітня, під час брифінгу повідомив прокурор Львівської області Юрій Квятківський, передає кореспондент Гал-інфо.

Прокурор Львівщини заявив, що вже цього року зафіксовано зниження ДТП.

«Ми бачимо зниження кількості ДТП, як загальних, так і з гибеллю людей. Минулого року було скоєно 360 ДТП, по яких відкрито провадження ч.2 та ч.3 ст 286 ККУ. В цих ДТП загинуло 246 осіб», - сказав прокурор.

За три місяці 2018 року зафіксовано зменшення випадків ДТП.

«За три місяці цього року скоєно 31 ДТП. Це на десять менше за аналогічний період минулого року», - сказав Квяткувський.

П'яному прокурору, який на Львівщині збив чоловіка, оголосили підозру

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, 20 квітня близько 21:50 в селі Торгановичі Старосамбірського району на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» водій «ВАЗ-2114» наїхав на пішохода 1954 року народження. Від отриманих травм пішохід загинув на місці події.

Згодом з’ясували, що за кермом автомобіля перебував прокурор Мостиського відділу Городоцької місцевої прокуратури 1989 р.н. Експертиза показала, що на момент аварії прокурор був у стані алкогольного сп’яніння.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ