Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Минулого року на Львівщині ознакували чотири туристичні шляхи

В області торік ознакували чотири туристичні шляхи. Це пішохідний шлях «До головного осередку пропаганди ОУН і УПА», «Росохацькі полонини», лижний шлях на гору Ільза, автомобільний туристичний шлях «Львів-Броди», - прес-служба Львівської ОДА.

Про це сьогодні, під час звіту, розповіла начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.

«Одним із масштабних проектів було ознакування лижного шляху на гору Ільза. Унікальність самого маршруту у тому, що він поєднує у собі два найбільш затребуваних види туризму: піший та сезонний лижний. Для подолання маршруту від смт. Славське – г. Ільза і до с. Волосянка не потрібно особливої фізичної підготовки, відтак шлях добре підходить для будь-якої вікової категорії туристів, які захоплюються пішими чи лижними гірськими мандрівками. Протяжність усього шляху мальовничими карпатськими стежками - 8,7 км», - зазначила Наталія Табака.

Також в межах розвитку туристичної інфраструктури області управління розробило інтерактивну карту та облаштувало 121 пікнік-локацію.

Як наголосила Наталія Табака туристичні досягнення стали можливі, в тому числі, завдяки співпраці управління з науковим середовищем, яке продовжуватимуть і цього річ.

«Цьогоріч випускники магістри географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка підготують свої дослідження в розрізі кожного району Львівської області. Для нас є дуже важливим такий підхід, де викладачі разом із студентами опрацюють кожен із районів, сформують туристичний продукт, виокремлять його тенденції для подальшого розвитку», - додала Наталія Табака. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ