Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Минулого року на Львівщині змінено форму власності 30 об’єктів

У грудні минулого року на Львівщині регіональним відділенням Фонду держмайна України та місцевими органами приватизації змінено форму власності 30 об’єктів. Регіональним відділенням у грудні приватизовано 7 об'єктів. По 3 об'єкти роздержавлено фондом приватизації комунального майна при Яворівській райраді та фондом комунального майна Буської районної ради. 2 об'єкти приватизував відділ комунального майна Самбірської міської ради. По 1 – виконком Бродівської міської ради, відділ по управлінню та приватизації майном Пустомитівської райради, Радехівська районна державна адміністрація, Рудківська міська рада, управління комунальних ресурсів виконавчих органів Дрогобицької міської ради – про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівського регіонального відділення ФДМУ.
Слід зазначити, що продовжуються підготовчі роботи з продажу пакета акцій "Львівського заводу "Автонавантажувач". На разі завершено оцінку пакета акцій, проводяться роботи з узгодження питань щодо земельних ділянок, якими користується підприємство.
За грудень 2008 року від приватизації об’єктів державної власності надійшло 3,88088 тис.грн. Від приватизації об’єктів комунальної власності, здійсненої регіональним відділенням за дорученням органів місцевого самоврядування, за цей період надійшло 322,97567 тис.грн. Надходження до Державного бюджету за передане в оренду майно згідно договорів оренди, укладених та погоджених регіональним відділенням, у грудні 2008 року становили 1506,86576 тис.грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ