Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Минулої доби рашисти вбили у Маріуполі матір з дитиною

За минулу добу, 8 березня, російські війська вбили на Донеччині 3 мирних мешканців, серед яких - дитина.

Про це інформує Нацполіція.

Поранено 4 людини, з них одна дитина. Інформація про реальну кількість постраждалих уточнюється. Поліцейські документують наслідки обстрілів та допомагають людям. 

Упродовж минулої доби постраждали щонайменше 7 мешканців.

Під ударом окупантів опинилися населені пункти – Маріуполь, Краматорськ, Волноваха, Торецьк, Костянтинівка, Михайлівка, Володимирівка, Новолуганське.

Пошкоджено 27 об’єктів - житлові будинки та магазин. Поліція відкрила кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) та ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України.

Найгарячішими точками залишаються Маріуполь, Волноваха та навколишні села. Також ракетних атак зазнає Краматорськ і район.

Вчора близько 22:30 російські окупанти завдали удару з ракетного комплексу «Іскандер» по селу Михайлівка під Краматорськом. Ракету було збито, її уламки впали на приватний сектор, пошкоджено 5 будинків. Поранено жінку та 10-річного хлопчика. На місці працюють вибухотехніки, які виявляють і знешкоджують бойові елементи – касетні заряди. Будьте обережні, якщо побачили невідомий предмет, то не підходьте до нього та не торкайтеся.

У Маріуполі росіяни вбили під час обстрілу 6-річну дівчинку та її матір. У місті багато загиблих та поранених – точні дані наразі отримати звідти неможливо. В Маріуполі гуманітарна катастрофа – немає світла, води, газу та зв’язку. Російські війська вже третю добу не дають евакуювати людей та доставити їм гуманітарну допомогу, обстрілюючи підготовлений гуманітарний коридор і все місто. Учора росіяни атакували з повітря центр Маріуполя біля офісу Червоного Хреста. Наразі вкотре вирішується питання щодо організації «зеленого коридору» до понівеченого міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ