Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МЗС України радить українцям не їздити в країни Карибського басейну

Міністерство закордонних справ (МЗС) України рекомендувало громадянам України утриматися від поїздок в ряд країн через ураган "Марія", - повідомив Департамент консульської служби МЗС України у Facebook.

"За інформацією Національного Центру ураганів США, до Північно-східних островів Карибського моря (Пуерто-Ріко, Гаїті, Домініканська Республіка, Гваделупа, Сент-Кіттс і Невіс, Монтсеррат, Мартиніка) наближається ураган “Марія”, якому надано четверту категорію рівня небезпеки. Найбільшої потужності ураган набуде, орієнтовно, 19-20 вересня 2017 р.

МЗС рекомендує громадянам України, які перебувають у цьому регіоні, виявляти підвищену обачність, без зайвої потреби не залишати укриттів, а тим, хто планує його відвідати, – утриматися найближчим часом від поїздок до регіону. Під час перебування в районах, уражених буревієм, необхідно уважно стежити за повідомленнями місцевих органів про розвиток ситуації; дотримуватися інструкцій місцевих рятувальних служб, а також враховувати можливі зміни у русі сухопутного та повітряного транспорту", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ