Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На базі підприємств лісгоспу Львівщини облаштували майже 130 рекреаційних об'єктів

На сьогодні в лісах державного лісового фонду Львівщини забезпечили ефективне ведення лісового господарства, а також налагодили структуру господарювання та охорони лісових екосистем.
фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба ЛОВА.

У лісах підприємств Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства виділили 118 територій та об’єктів природно-заповідного фонду  загальною площею понад 100 тис. га. Частка заповідного фонду досягла 21% від загальної площі лісів Львівського ОУЛМГ, зокрема в гірській частині - 40%.

У Всесвітній день навколишнього середовища в багатьох країнах світу проходять природоохоронні заходи і акції. На базі підприємств обласного управління облаштували 127 рекреаційних об’єктів, функціонує 46 шкільних лісництв, 5 екологічно-просвітницьких центрів та Музей лісу.

Під час природоохоронних акцій з озеленення та благоустрою, які масово відбуваються здебільшого у весняний період та восени, до лісівників долучаються учнівська  та студентська молодь, представники влади та громадськості.

Цієї весни в межах екологічної ініціативи Президента "Зелена країна" у держлісфонді висадили 5,7 млн дерев.  Зокрема, до ініціативи "Ліс Перемоги", яка проходила на Львівщині у День довкілля, долучились майже 700 учасників, серед яких родини вимушено переміщених осіб із дітьми, волонтери, громадськість та ін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ