Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На безпеку дорожнього руху скерують 20 млн грн

Під час засідання депутати Львівської обласної ради у вівторок, 7 березня, розглянули та підтримали зміни до Програми з організації та безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міст, інших населених пунктів Львівської області на 2015-2017 роки», повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

На цей рік в межах програми загальний обсяг фінансових ресурсів з обласного бюджету передбачено в сумі 20 млн грн. З них 16 млн грн. скерують на освітлення пішохідних переходів  в населених пунктах області та встановлення світлофорних об’єктів, з урахуванням  найбільш  аварійно-небезпечних ділянок доріг. Окрім того, 2 млн грн. -  для встановлення стаціонарних систем відеонагляду за порушеннями правил дорожнього руху.

За пропозицією голови бюджетної комісії облради Олега Домчака, депутати підтримали окрім облаштування місць для габаритно-вагового контролю на дорогах загального користування та їх освітлення, закупити 4 вагові комплекси. На ці заходи планують передбачити 1, 5 млн грн та 500 тис. грн відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ