Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Богоявлення львів’ян запрошують на традиційне загальноміське освячення води

У вівторок, 19 січня, в день свята Богоявлення Господнього, на площі Ринок у Львові о 14.00 год. розпочнеться чин загальноміського освячення води, за участю духовенства різних християнських конфесій міста. Цього року, відповідно до графіка, освячення очолить Блаженніший Макарій, Митрополит Київський і всієї України, Предстоятель Української Автокефальної Православної Церкви. Про це Гал-інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Перед чином освячення, о 13.30 год., львів’ян і гостей міста колядками вітатиме вокальний ансамбль «KALOFONIA» під керівництвом о. Тараса Грудового, повідомляє Духовна велич Львова.

«Загальноміське освячення води представниками різних конфесій на площі Ринок вже стало доброю традицією, яка єднає усіх львів’ян та гостей міста. Ми маємо можливість спільно пережити свято Богоявлення та відчути радість і особливу святість цього дня. Адже вода є символом очищення, відродження і нагадує кожному про обряд хрещення, з якого починається шлях до Бога. Запрошуємо усіх охочих прийти на спільну молитву. Після освячення кожен зможе набрати воду зі спеціально облаштованого резервуару. Допомагатимуть у цьому, як і щороку, представники організації «Пласт». Води вистачить усім», - зазначає начальник управління внутрішньої політики Євген Бойко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ