Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Червоноградщині ремонтують автошлях Стаївка – Пристань: головне за добу

Про це та інші головні новини з життя Львівської області розповів очільник ЛОВА Максим Козицький.
Фото: Голос Сокальщини

— Упродовж 22 та ночі 23 березня сирени один раз сповіщали про повітряну тривогу – учора о 09:10. Була загроза ракетного удару з літаків МіГ-31 з території білорусі. Небезпека не справдилась.

Сьогодні, о 09:09, сирени знову оголосили про повітряну тривогу. Небезпека досі триває.

— Евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 55 людей, автобусом – 30.

— Поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 1172 особи.

— У селі Віжомля Яворівського району відкрили садок для 30 дітей. 

— Інтерактивний простір для дітей відкрили у публічній бібліотеці Борислава. Для відвідувачів встановили інтерактивний дитячий стіл та інтерактивний дисплей, магнітний фліпчарт, передали більше десятка настільних ігор та пазлів. Провести час у цьому просторі можна безоплатно. 

— У Червоноградському районі ремонтують автошлях Стаївка – Пристань.

— «Бродитеплоенерго» отримало когенераційну установку, яка працює на газі та здатна виробляти 363 кВт електроенергії й 498 кВт тепла. Вартість цього обладнання у Німеччині становить 300 тисяч євро. Його безоплатно передали енергетичний концерн EAM Naturenergie GMbH, доктор Бастіан та професор Бюшер.

— Естонські волонтери з United Delivery Mission за сприяння Спілки підприємців Самбірщини та Самбірської РВА передали 10 автомобілів, які згодом вирушать до наших воїнів. Від початку повномасштабної війни естонці передали для ЗСУ 200 машин.

— 10 генераторів потужністю 7,5 кВт для безперебійної роботи отримали заклади освіти Пустомитівської громади Львівського району від Lions Club Internatoinal MD103 FRANCE. Вартість одного такого пристрою – 75 тисяч гривень.

— Городоцька громада започаткувала проєкт здорового харчування для учнів та дошкільнят. Гаряче здорове харчування забезпечують шляхом кейтерингу. Страви готують на базі їдалень у трьох закладах громади, а потім в теплових боксах довозять школярам та дошкільнятам. Вартість харчування на день становить 40 грн для дітей 1-4 класів, 45 грн для учнів 5-11 класів та 65 грн для дошкільнят. Харчування 13 груп пільгових категорій оплачують з бюджету.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ