Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Волинь

На Дніпропетровщині пам'ятник невідомому офіцеру хотіли здати на металобрухт

Двоє жителів Дніпра зрізали і намагалися вивезти для здачі в металобрухт бронзовий пам'ятник Невідомому офіцерові. Про це інформує Цензор.НЕТ з посиланням на Департамент комунікації Національної поліції
1/3

Пам'ятник Невідомому офіцерові є частиною меморіального комплексу "Братська могила мирних жителів - жертв фашизму і невідомого радянського воїна". Розташований він в лісопарковій зоні поблизу села Кільчень Магдалинівського району Дніпропетровської області.

Факт наруги над меморіалом був зареєстрований 19 квітня. Завдяки оперативно проведеним заходам, злочинців вдалося затримати на місці події.

Крадіжку намагалися скоїти двоє  жителів Дніпра. Чоловіки встигли порізати бронзову конструкцію на частини і вже вантажили її в автомобіль, щоб вивезти і здати на металобрухт. Поруч з ними працівники поліції виявили три газові балони з системою для газового різання, газовий ключ, саперну лопату і троси.

В даний час слідчим відділенням Магдалинівської поліції даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою). За скоєне зловмисникам загрожує штраф до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на строк до 6 місяців, обмеження волі на строк до 3-х років, або позбавлення волі на той самий строк.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ