Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Дніпропетровщини організували патріотичні тури

Як повідомляє прес-служба МОУ, на Дніпропетровщині проходять патріотичні тури. Їх організовують містами і селами регіону Дніпропетровська облдержадміністрація разом із Музеєм АТО, - повідомляє прес-служба Дніпропетровська ОДА.

Подивитися фільм ʺШляхами героївʺ та послухати бардівські композиції учасника фесту ʺПісні, народжені в АТОʺ приходять сотні школярів, студентів, атовці з родинами, повідомила начальник управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка.

ʺМаємо вже декілька вдалих проектів з патріотичного виховання молоді. Для школярів організовуємо екскурсії ʺШляхами героївʺ. У різних куточках області влаштовуємо виїзні експозиції Музею АТО. Започаткували і патріотичні тури. До зустрічей у містах і селах долучається місцева молодь. Приходять і атовці з родинамиʺ, – розповіла Наталія Шуліка.

На зустрічах презентують фільм ʺШляхами героївʺ. Власні композиції виконує бард – учасник фесту ʺПісні, народжені в АТОʺ Сергій Бойко.

ʺЗ патріотичними турами вже побували у Софіївці, Верхньодніпровську, Магдалинівці, Синельниковому, Солоному, Першотравенську, Петропавлівці, Юр’ївці. Під час поїздок ʺнакаталиʺ вже понад 5 тис кілометрів. Тепер нас чекають у Кам’янському і Новомосковськуʺ, – додала Наталія Шуліка.

Долучитися до патріотичних турів можна за телефоном 066 100 29 80.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ