Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Долинщині оновлять Хресну дорогу

Розпочалася реалізацію заходів в рамках проєкту «Створення системи комплексних заходів для розвитку туризму у Долинській ОТГ», а саме оновлять Хресну дорогу в Гошеві.

Про це інформує пресслужба Долинської міської ради.

Хресна дорога в Гошеві – одне із найбільш  духовно намолених, сакральних та часто відвідуваних місць на  Прикарпатті.  Її проходять численні віряни та паломники, прямуючи на Ясну гору, до храму.

В Долинській ТГ  вирішили подбати про оновлення цієї Хресної дороги.  В рамках реалізації заходів  вищезгаданого проєкту «Створення системи комплексних заходів для розвитку туризму в Долинській ОТГ» відбулась виїзна нарада до Гошівського монастиря ГНІХ отців Василіан. Адже один із заходів проєкту передбачає повну заміну наявних і встановлення нових інформаційних табличок та вказівників на всій протяжності  Гошівської Хресної дороги. Так, віряни зможуть прочитати  на кожній зі стацій молитви. Завдяки сучасним вказівним знакам прочани здалеку легко знаходитимуть, як і звідки починати свою подорож до духовної обителі.

Варто зазначити, що проєкт  «Створення системи комплексних заходів для розвитку туризму у Долинській ОТГ» пройшов відбір та став переможцем в рамках обласного конкурсу проєктів вже цієї каденції, у грудні 2020 року. У ньому передбачено багато корисних  заходів, спрямованих на задоволення потреб цільових авдиторій. Днями молодіжна рада Долинщини  звернулася із проханням-пропозицією:  облаштувати  біля мальовничої території Малотур’янського лісництва  відпочинкову зону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ