Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбас прибула гуманітарна допомога з Франції

Сьогодні, на Донбас прибула чергова партія гуманітарної допомоги у рамках стратегічної ініціативи Командувача Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва «Допомога Схід». Допомога надана Асоціацією «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» та доставлена представниками Асоціації міжнародних автомобільних перевізників, - штаб ООС.

"Морально-психологічний стан, фізичний стан тих людей, які проживають у «сірій зоні», або в тих населених пунктах, які знаходяться поблизу лінії зіткнення, вкрай важкий. І одне з пріоритетних завдань командування Об'єднаних сил виконується для того, щоб покращити стан життя мешканців цих районів. Там ці товари дуже необхідні і вони будуть направлені до медичних закладів, щоб людям можна було покращити рівень надання медичної допомоги.

Насамперед гуманітарна допомога буде скеровуватися у цивільні медичні заклади прифронтових населених пунктах Донецької та Луганської областей. Зокрема, до Мар’їнки, Селідового, Бахмута, Краматорська, Золотого, Гірського, Сватового, Троїцькго, Кремінного та інших населених пунктів", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ