Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На думку інвесторів, форум треба розширювати

„Участь у VI Міжнародному економічному форумі та ярмарку інвестицій для нас є дуже цікавою. Але є певні аспекти, над якими необхідно працювати”, - так вважає виконавчий директор ВАТ «Кредобанк», представник основного акціонеру банку PKО BP Павел Малоленши.
 За словами Малоленши, який поділився з кореспондентом «Гал-іnfо» своїми враженнями від VI Міжнародного економічного форуму та ярмарку інвестицій, що проходив 4-6 жовтня у Львові, форуму та ярмарку необхідне розширення.
«Я був присутній, на економічних форумах в Польщі, зокрема в Криниці, і зі свого досвіду погоджуюсь з тим, що говорив голова ЛОДА Петро Олійник, – участь у львівському економічному форумі мають брати не лише компанії та бізнес Західної України та Східної Польщі. Форум та ярмарок треба розширити, щоб він став загальноукраїнським, бо в іншому випадку сюди проводити «під себе» форуми приїде ціла Європа. Може, тут, у Львові, дійсно трошки замало місця для розширення, але я бачив відповідні інвестиційні проекти побудови бізнес-центрів на базі маленьких туристичних міст на форумі. У вас є Східниця, Трускавець, інші маленькі міста, які для цього підходять», - зазначив Павел Малоленши.
Нагадаємо, VI Міжнародний економічний форум тривав у Львові з 4-го по 6 жовтня. Економічний форум проводився у Львові вже вшосте. Участь у форумі взяли представники уряду України, інституцій Європейського Союзу, серед яких керівники центральних і регіональних органів влади, а також представники ділових кіл України та інших країн Європи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ