Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На фестивалі «Вітраж вікенд» у Луцьку збиратимуть гроші на боротьбу з раком

У рамках фестивалю сучасного лафстайлу міста «Вітраж Вікенд» у Луцьку збиратимуть кошти для Фонду боротьби з раком. Про Гал-інфо це повідомили організатори.

City Fest – формат локального фестивалю, де головний акцент націлений на показ сучасного лайфстайлу міста. Тут нема ведучого і конкурсів з призами. Відсутні хороводи для дітей, які влаштовуються, аби батьки заплатили за вхід, а ще з собою привели дідуся та бабусю. Не буде безкоштовних низькопробних дегустацій, бо «спонсор заплатив». Не буде запрошених забутих масами суперстар, аби вони грали свій сет чи співали пісень.

«На City Fest головні герої – це ми з вами: українські якісні локальні бренди, крафтові вироби, крутезні спікери, які щодень змінюють цей світ на кращий в кожній окремій галузі, зони для відпочинку, кінозал для пообійматися і позалипати на концептуальний короткий метр і не тільки, фотозони, смачна їжа та атмосфера свята. Це інтелігентна тусовочка, де кожен може бути собою. Це музика та повний релакс. Дружня тусовка: навіть, якщо ти не знайдеш, з ким прийти – тут на тебе чекатимуть», - розповідають організатори. 

Саме такий формат матиме фестиваль сучасного лайфстайлу міста «Вітраж Вікенд», який відбудеться в Луцьку 25-26 грудня на вулиці Ковельській, 40.

«Давайте відкинемо стереотипи та створимо класний різдвяний настрій собі на нашому заході. Луцьк — класне сучасне місто, яке давно готове до креативу, знайомства з локальними брендами та лавмарками, нетипової тусовки та переосмислення типових локацій промзони. Ми чемно зайняли 2000 кв.м, аби розказати про культуру, місто та крафт. А ще там є фонтан, але ми не запрошуємо вас купатися в ньому. Ми запрошуємо вас на пригоду на два дні, яка дасть поштовх для розвитку нових колаборацій, цікавих знайомств та шаленої енергетики», – додають організаторки дійства.

Вони наголошують, що захід буде цікавим для різної аудиторії, тому сюди можна прийти із подругою, дітьми, домашнім улюбленцем, мамою, парами або великими компаніями. 

Організатори турбуються про безпеку та здоров’я відвідувачів, тому закликають заздалегідь подбати про вакцинацію себе і тих, з ким маєте намір відвідати «Вітраж Вікенд». 

Квитки – за посиланням: https://kasa.in.ua/ua/luck/festival/vitrazh-vikend-2021

Довідково:

Кошти, зібрані під час фестивалю, спрямують Фонду боротьби з раком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ