Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Громадський бюджет Львова надійшли 89 заявок

Станом на сьогодні на Громадський бюджет Львова 2021-2022 подали 89 проєктів на загальну суму понад 90 млн грн. Зокрема, 12 заявок подали мешканці населених пунктів Львівської міської територіальної громади.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це Гал-інфо повідомили у пресслужбі ЛМР із посиланням на дані відділу розвитку мікрогромад та громадських ініціатив департаменту міської агломерації.

Прийом проєктів на Громадський бюджет Львова триватиме до 15 вересня включно.

«Після завершення подання проєкти пройдуть модерацію та отримають оцінку профільних управлінь ЛМР. Голосування традиційно відбудеться з 1 по 15 листопада, за його результатами і визначать переможців»,- пояснили у відділі розвитку мікрогромад та громадських ініціатив департаменту міської агломерації ЛМР.

Нагадаємо, приймання заявок на Громадський бюджет Львова стартував 15 серпня. На проєкти-переможці у міській скарбниці передбачено 75 мільйонів гривень. Подати їх можна на веб-сайті www.lviv.pb.org.ua або через Центри надання адміністративних послуг Львівської міської ради.

Розмір Громадського бюджету 2021-2022 дасть змогу наступного року реалізувати щонайменше 8 великих та близько 100 малих проєктів у Львові та у приєднаних громадах.

В період 2016-2020 років на Громадський бюджет Львова було подано 1171 проєкт, з них 294 стали переможцями на загальну суму 188 мільйонів грн. В 2020 році участь у голосуванні взяли понад 103 тисячі осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ