Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Харківщині матір прикрила 4-річну доньку своїм тілом, щоб вберегти від ворожого обстрілу

У Золочівській громаді у Харківській області під час ворожого обстрілу житлового масиву загинула жінка, яка тілом закрила свою 4-річну доньку.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

"Руйнувань також зазнала Золочівська громада, де внаслідок обстрілу жилого масиву загинула жінка. Вона своїм тілом закрила 4-річну доньку і тим самим урятувала їй життя. Дитина і чоловік отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Водночас, як повідомив у Телеграмі голова Харківської ОДА Олег Синєгубов, за минулу добу російські окупаційні війська завдали 49 обстрілів в районах Харкова. 

"При цьому збільшилась кількість обстрілів з реактивних систем залпового вогню (БМ-21) - близько 10 разів. Ворожої авіації по місту Харків не зафіксували", - повідомив Синєгубов.

Так, за його словами, окупанти вночі обстріляли місто Мерефу, що в Харківському районі. Зруйновані школа та будинок культури, пошкоджені житлові будинки. Є постраждалі, рятувальники ліквідовують наслідки.

Ворог не полишає спроб просунутися вперед через м. Ізюм, але успіху не має. Українська армія дає гідну відсіч: лише за минулу добу в Ізюмському районі підрозділи протиповітряної оборони ЗСУ збили два літаки та вертоліт противника.

Біля Харкова Збройні Сили України вчора ліквідували ворожу батальйонно-тактичну групу. Знищили техніку, паливо і боєприпаси. Це значно послабило наступальні позиції росіян.

Однак Синєгубов зауважив, що жодна наступальна операція окупантів не мала успіху.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ