Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Херсонщині ще треба евакуювати понад 400 дітей, - ОВА

Евакуйовані родини з дітьми вивозять до санаторіїв та інші місця прихистку, оскільки багатьом людям немає куди виїжджати

Родини з дітьми поки що не примушують силою виїжджати із зони обов’язкової евакуації на Херсонщині, а продовжують очікувати добровільної згоди на евакуацію.

Про це в ефірі телемарафону розповів начальник управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОВА Олександр Толоконніков, передає УНН.

«430 дітей залишаються у 23 населених пунктах, з яких оголошена обов’язкова евакуація. Кожен день працюють правоохоронці, місцеві громади, щоб якнайшвидше вивезти. Потрібна згода сімей. Поки що це «лайтова» евакуація, ми не хочемо примушувати людей, але якщо люди не подумають про життя та здоров’я своїх дітей найближчим часом, то будемо йти іншим шляхом», - сказав він.

Він зазначив, що евакуйовані родини з дітьми вивозять до санаторіїв та інші місця прихистку, оскільки багатьом людям немає куди виїжджати, і при цьому сім’ї з одного села намагаються розмістити в одному населеному пункті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ