Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На кількох вулицях Львова можливі перерви в електропостачанні через реконструкцію підстанції

«Львівобленерго» проводить реконструкцію обладнання високовольтної підстанції у Львові. Планові ремонтні роботи триватимуть до 30 вересня.

Про це нагадує пресслужба ПрАТ "Львівобленерго".

"У зв’язку з цим можливі тимчасові перерви в електропостачанні на вулицях Кульпарківській (разом з прилеглими вулицями), Симоненка, Любінська, Городоцька (район Привокзального ринку, з прилеглими вулицями), Виговського, Петлюри, Садова у місті Львові", — кажуть у компанії.

У "Львівобленерго" зазначають що електроенергія може бути відсутня як у житлових будинках, так і в різних установах та підприємствах на цих вулицях. Відтак, непобутовим споживачам радять перевірити готовність до роботи автономних джерел живлення.

"Енергетики проводять планові ремонтні роботи, аби запобігти аварійним відключенням, підвищити безпеку та надійність електропостачання. Просимо всіх з розумінням віднестись до ситуації", — пояснюють там.

У компанії надали рекомендації, як заздалегідь дізнатися про відключення світла через ремонтні роботи.

  • Для цього варто приєднатися до чатботів «Львівобленерго» у Viber та Telegram.

Споживачі будуть отримувати попередження про планові роботи, а також інформацію про аварійні відключення з орієнтовним часом відновлення електропостачання.

  • Таку ж інформацію отримують на електронну пошту клієнти, зареєстровані у «Персональному кабінеті»
  • Дізнатись про причину відсутності електроенергії можна на вебсайті «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла» (скористайтесь пошуком діючих відключень внизу сторінки) або у кол-центрі — 0-800-30-15-68, 067-333-15-68, 050-460-15-68, 093-170-15-68, (032) 290-75-68.

У випадку, якщо номер клієнта вже зафіксований у системі кол-центру, при дзвінку програма автоматично повідомить людину про відключення за її адресою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ