Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На кордоні з Польщею тривають протести, через що фури стоять у заторах

Мітингарям, які живуть близько кордону з Україною, не подобається надмірний рух транспорту.
Фото ілюстративне

Як повідомляється, у пункті пропуску «Хребене – Рава-Руська» на українсько-польському кордоні відмічається збільшення вантажних транспортних засобів, а у пункті «Дорогуськ – Ягодин» спостерігається сповільнення пропуску вантажних транспортних засобів в обох напрямках через проведення акцій протесту на території Польщі, передає Державна прикордонна служба.

Учора, 2 та 3 лютого, на під’їзних дорогах до пунктів пропуску «Корчова – Краківець», «Медика – Шегині», «Хребене – Рава-Руська» та «Дорогуськ – Ягодин» з боку Польщі були заплановані акції протесту жителями прилеглих до кордону населених пунктів.

«Станом на сьогодні пропускні операції у пунктах пропуску «Корчова – Краківець» та «Медика – Шегині» здійснюються ритмічно, пункти пропуску функціонують у звичайному режимі», – йдеться у повідомленні.

Прикордонники зазначили, що водночас у пункті пропуску «Хребене – Рава-Руська» відмічається певне збільшення вантажних транспортних засобів, які очікують на виїзд до Польщі, що зумовлено ритмічністю роботи пункту пропуску через проведення акцій на території Польщі. Пропуск інших категорій транспорту здійснюється без затримань.

У пункті пропуску «Дорогуськ – Ягодин» спостерігається сповільнення пропуску вантажних транспортних засобів в обох напрямках. Поряд з цим, черга перед пунктом пропуску з ваговозів суттєво не збільшилась.

Громадян, які планують перетин українсько-польського кордону, просять врахувати цю інформацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ