Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На кордоні зі Словаччиною та Польщею затримали грузина та двох вихідців із Чечні

Трьох незаконних мігрантів затримали минулої доби прикордонники України, Словаччини та Польщі поблизу державного кордону в ході проведення спільних заходів по протидії нелегальній міграції. Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

Одного з порушників виявили на Закарпатті після отримання інформації, що надійшла від словацьких колег. Прикордонники сусідньої країни помітили невідому особу, яка прямувала у бік Словаччини, за допомогою засобів відеоспостереження та повідомила прикордонників Чопського загону.

В результаті організованого спільного патрулювання та кількагодинних пошуків, порушника неподалік кордону було виявлено і затримано. Чоловік назвався громадянином Грузії, однак документів при собі не мав.

Також проходили спільні пошуки нелегалів та можливого їх незаконного перетинання кордону на українсько-польській ділянці держрубежу.  В результаті проведених заходів було затримано 2 громадян Росії - вихідців із Чечні. Прикордонники Мостиського загону також з`ясували, що затримані особи прибули в Україну встановленим порядком. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ