Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На кухні у львів’янки міліція виявила нарколабораторію

Міліціонери затримали львів’янку, яка влаштувала у власній квартирі нарколабораторію. Свої хімічні експерименти проводила на кухні. Варила зілля на будь-які смаки. Найчастіше готувала так званий «вінт» - важкий наркотик на основі ефедрину, повідомили у ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Власниці квартири 30 років. За освітою вона дизайнер. А от за покликанням – справжній хімік. Сполуки та реактиви стали для жінки улюбленою справою. Ба більше, - у такий спосіб вона і на життя заробляла, й просто ловила «кайф».

«У себе вдома проводила відповідні хімічні реакції, утворюючи наркотичні та психотропні сполуки. Згодом, продавала зілля наркозалежним, а також вживала ці наркотики сама», - говорить Сергій Кусько, заступник начальника УБНОН ГУМВСУ у Львівській області.

Упіймали зловмисницю «на гарячому». Вона отримала чергове замовлення та взялася готувати наркотик. Доки жінка «хімічила» на кухні, в кімнаті вже чекали клієнти.

Візит правоохоронців став для них цілковитою несподіванкою.

Оперативники оглянули помешкання та знайшли тут посуд із залишками наркотику. А також пляшки з розчинником та шприци із уже готовим зіллям. Їх скерували на експертизу.

Проти жінки вже порушили кримінальну справу. Наразі її звинувачують у незаконному зберіганні речовин, із яких роблять наркотики.

Втім, радше за все, зловмисниці доведеться відповісти ще й за утримання наркопритону, а також торгівлю та виробництво дурману. За такі хімічні експерименти жінці загрожує тривале ув’язнення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ