Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Київщині сталася перестрілка між бійцями "Торнадо" та працівниками військової прокуратури

У Боярці (Київська область) сталася стрілянина між бійцями розформованої роти МВС"Торнадо" та представниками військової прокуратури, передає "112 Україна".

"В Боярці, за адресою Шевченка 193/5. Саме тут знаходяться склади МВС. На території цих складів знаходиться гуртожиток, в якому проживали близько 20 бійців раніше розформованої спецроти "Торнадо". На територію гуртожитку прибули представники прокуратури, які хотіли з'ясувати, на якій підставі проживають у гуртожитку бійці "Торнадо". Врешті-решт відбулася словесна перепалка, яка переросла в перестрілку", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що зараз вулиця перекрита спецназівцями, стрілянина вщухла і ведуться переговори. На місце події прибув голова Нацполиції в Київській області Вадим Троян

Нагадаємо, раніше Головна військова прокуратура Генеральної прокуратури України (ГПУ) 4 квітня 2016 року направила до Лисичанський міський суд Луганської областіобвинувальний акт стосовно командира роти патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо" ГУМВС України у Луганській області.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ