Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Матіос оприлюднив відео, як Руслан Онищенко лупцює себе чоботом

Заступник Генерального прокурора - Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос оприлюднив відео, на якому командир Торнадо Онищенко перебуваючи в тюремній камері лупцює себе чоботом по голові.

"Знову ж таки- коли дивишся на таку клоунаду, на думку спадає майже забута друга частина прислів’я - "два чоботи пара - один лівий, другий ще лівіший ..".

Що ті хто в клітці за ґратами, що той, хто їх клоунаду в суді знімав. Чекаємо коли втративши залишки глузду Кармазін поголить вуса як Кіса Вороб‘янінов і остаточно зіллється з цією роллю!", - зокрема зазначив Матіос.

Нагадаємо, вчора Юрій Кармазін повідомив, що в День Збройних Сил України намагалися задушити командира Торнадо Руслана Онищенка прямо в колонії.

"Сьогодні,6 грудня в БІК-35 за наказом начальника установи полковника Поноточій приступили до примусової стрижки комбати "Торнадо" Руслана Оніщенко. Били біля 10 чоловік в масках палками,черевиками,внаслідок цього частина волосся на голові вибрита,на шиї слід від дубинки 15 см.,на ногах рани довжиною до 40см.,синець під правим оком і сліди від побоїв дубінки по голові-3 ярко виражені борозни", - зокрема зазначив Кармазін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ